“Kapadokya’da Mimari Restorasyon” Üzerine Bir Söyleşi

22 Mayıs 2020’de Aslı Özbay’ın katılımı ve Şükran Ünser’in moderatörlüğünde “Kapadokya’da Mimari Restorasyon” isimli bir söyleşi yapıldı. Kapadokya Üniversitesi’nin meslek tanıtımı çerçevesinde özellikle Kapadokya Üniversitesi’nde Mimari Restorasyon programı okumak isteyen öğrenci adaylarına yönelik olarak düzenlenen etkinlik üniversitenin Youtube sayfasından canlı olarak gerçekleştirildi ve yaklaşık 53 dakika sürdü. 18 yıldır Kapadokya bölgesinde yaptığı saha çalışmalarıyla, bölgedeki restorasyon uygulamaları konusunda bilgi ve tecrübe sahibi olan Özbay, program boyunca bu tecrübelerinden bahsederken, aynı zamanda kendisine bu programı seçmek isteyen öğrenci adaylarından gelen soruları yanıtladı.

Etkinliğin gerçekleştiği youtube sayfası için tıklayınız.