01.2021 tarihinde,  Dokuz Eylül Üniversitesi Felsefe ve Din Bilimleri Öğretim Üyesi Doç.Dr. Zafer Duygu “Hristiyanlığın Doğuşu, İsa ve Pavlus” isimli bir seminer verdi. Zoom üzerinden Şükran Ünser moderatörlüğünde gerçekleşen etkinlik yaklaşık 100 kişinin katılımı ile 2 saat 18 dakika sürdü.  Seminerin açılış konuşmasını yapan Şükran Ünser, turist rehberi adaylarımıza yönelik olarak planlanan “Eğitim Seminerleri” serisinden biri olan seminerin, kültür mirası ve turizminin ana temalarından birine odaklandığını belirtti. Bu seminerin fikrinin, turist rehberliği programının sanat tarihi dersi kapsamındaki “Hıristiyan Sanatı” konusunun işlendiği hafta bir öğrencinin havari Pavlus ile ilgili sorduğu bir sorudan (Pavlus havari midir?) doğduğunu ifade eden Ünser, seminerin gerçekleşmesine vesile olan bu turist rehberliği programı öğrencisine teşekkür etti.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği seminerde, uzun süren soru-cevap kısmında öğrenciler konuyla ilgili merak ettiği sorularını ilettiler. Bunları tek tek ayrıntılı şekilde açıklayan Duygu’ya öğrenciler ayrıca etkinliğin meslek hayatları için son derece ufuk açıcı olduğunu ifade ettiler ve seminer sona erdi.